מבשלים בטעם

מכינים. טועמים. מגישים

מקבלים את המלכה: 5 מאכלים שיפארו את שולחן השבת שלכם

חלק בלתי נפרד מההכנות לקראת השבת כולל כמובן בישול. על מנת שתוכלו להרשים את האורחים שלכם כמו גם ליצור חוויה קולינרית בלתי נשכחת לכבוד שבת המלכה, בחרנו להציג את 5 המאכלים שישדרגו את השולחן ואף יובילו  לקבלת למחמאות מקיר לקיר, כל זאת בזכות השקעה אשר מגיעה לידי ביטוי גם בנראות אבל לא פחות מכך, בטעם. אז מהם המאכלים אותם תוכלו להכין לפני כניסת השבת? להלן הפרטים.

בצל וגמבה ממולאים בבשר

מאכל אהוב מאוד שיכול לפאר ולשדרג את שולחן השבת הם כמובן ממולאים. נהוג לקיים את הארוחה לאחר כניסת השבת, כאשר מועדי כניסה השבת משתנים ממקום למקום ועל כן באתר כיפה תמצאו את זמני כניסת השבת בנתניה ובכל רחבי הארץ, כל זאת מתוך מטרה להתכונן ולהכין מראש את התבשיל אשר זוכה לביקוש אדיר, ולא בכדי. ממולאים בתוך בצל וגמבות עם בשר או עם תוספת צמחונית כמו למשל אורז מהווים הזדמנות מעולה ליצור מענה קולינרי מדויק שיכול להתאים גם לילדים וגם למבוגרים, כאשר מדובר במאכל מפואר ומרשים שאותו מגישים בתוך סיר גדול – ממש במרכז השולחן.

מרק גולש

מרק מנחם הוא כל מה שצריך בשביל ליצור ארוחת שבת מפנקת, כמו גם משביעה. מדובר במתכון קל מאוד שאותו אפשר להכין בקלות, כאשר במדריך הזה תוכלו למצוא טיפים מעולים שאותם תוכלו ליישם כבר עכשיו לטובת הכנה ובישול של מנה שתגנוב את ההצגה. מדובר בהזדמנות גם להפגין את הכישורים הקולינריים שלכם, אבל גם ליצור מענה אשר מאפשר לכם לסגור פינה ולהגיש למרכז השולחן מנה מפוארת שיכולה להתאים מאוד ליום חורפי.

פאי רועים

מתכון קלאסי ועל זמני שיכול להתאים באופן מושלם לשולחן השבת הוא פעי רועים. מדובר במתכון קל ופשוט שאפשר להכין מראש כבר ביום חמישי, כאשר ברחבי הרשת ניתן  למצוא שפע של מתכונים כמו גם מדריכים מצולמים אשר מסבירים לכם צעד אחר צעד כיצד להכין את המתכון, ברמה הגבוהה ביותר. אפשר להימנע משימוש בבשר ולהחליף אותו בתחליפים אחרים במידה ומדובר באורחים טבעוניים, כל זאת מתוך מטרה להתאים את המנה לצרכים ואף ליצור אפקט של וואו ברגע שאתם מגישים אותה למרכז השולחן.

 

 

כתף טלה בתנור

רוצים לתקתק את ארוחת השבת אבל גם ליצור רושם משמעותי באפס מאמץ? ובכן, זה הזמן להכין כתף טלה טרי ביחד עם תפוחי אדמה וכן עשבי טיבול,  להכניס לתוך התנור בבוקר יום שישי ובכך ליצור מענה קולינרי מושלם וחגיגי לקראת כניסת השבת. שימו לב כי אפשר להוסיף גם ירקות נוספים, ובכך ליצור ארוחה חגיגית במינימום מאמץ אבל עם רושם שנוצר כתוצאה מהמראה החגיגי של בשר משובח אותו אתם מגישים לאורחים הנרגשים שלכם.

כרובית בתנור

אחד מהטרנדים החמים בעולם הבישול כולל שילוב של ירקות טריים כפי שהם, בתוספת מיוחדת אשר מקפיצה את הטעמים. מתכון נהדר וחגיגי ליום השישי הוא כרובית בתנור, כאשר כל מה שצריך לעשות הוא לעסות את הכרובית עם הרבה שמן זית, תבלינים ולהכניס לתנור למשך כ-20 דק', עד שהכרוב עובר השחמה. בכך, תוכלו לפאר את השולחן ולשדרג אותו עם ירק טעים, משביע וגם בעל נראות מעוררת תיאבון.

לסיכום

באמצעות השכירה אותה הצגנו לכם כאן, גם אתם תוכלו לפאר את שולחן השבת ולהתכונן בצורה הטובה ביותר כל זאת באמצעות הכנה של מאכלים קלים פשוטים אך גם משביעים ומרשימים. רצוי להכין את רשימת הציוד שלכם כבר ביום חמישי, כך שניתן יהיה להימנע מעיכובים מיותרים, כאשר מיד בסיום הבישולים אפשר יהיה להמשיך לקישוט ולעיצוב השולחן, רגע לפני קבלת השבת.

נגישות